Az iskolabezárások kérdése [78.]

2020. szeptember 17. 12:41 - Jegyzettár

A magyarországi koronavírus okozta járványhelyzet sajnos folyamatosan romlik: szeptember hónapban eddig rendszeresen 500 és 1000 között mozgott a napi új megbetegedések száma. Összevetésül, a kilencszer népesebb - hazánk 9,5 milliós lakosságával szemben 83 milliós - Németországban ugyanezen időszakban alig volt ezer feletti ez a mutató (csak az utóbbi három napban kezdte megközelíteni a kétezret). Felvetődik a kérdés: szükséges e komolyabb intézkedések megtétele, így például a magyar iskolák bezárása?

A témában olvasói szavazást kezdeményezünk:

 

***

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jegyzettar.blog.hu/api/trackback/id/tr1816204394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scriptor. 2020.09.17. 18:23:16

Láthatóan hatalmas a szavazókedv. :) Nagyjából mindenki tojik az egészre. :) Azért, ha majd tízezrével betegednek meg az emberek változni fog ez. Addigra majd talán az Index sem blokkol minden elképzelhető posztot a témában. ... Vagy éppen akkor jön majd be a teljes hírzárlat? :) Kiderül hamarosan.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2020.10.04. 21:49:30

Most kellene bezárni az iskolákat, tavasszal felesleges volt, csak a liberálisok sírtak érte...
süti beállítások módosítása